Vind hier antwoord op je vragen?

Onderaan vindt je alles terug over de meest gestelde vragen.

Is de app gratis of betalend?

De light versie is gratis

Voor de premium versie betaal je:

  • € 3,5 (btw inclusief) / maand
  • € 35,99 (btw inclusief) / jaar

Met de gratis Light versie kan je alles bekijken en uitproberen. Let wel op: je kan enkel tekstbestanden op de server (in de cloud) bewaren. Bij overlijden worden dus alleen tekstdocumenten doorgestuurd. De opslagcapaciteit is ook beperkt. Alle andere bestanden zullen wel lokaal en geëncrypteerd worden opgeslagen op je toestel. Zo kan je ze later eventueel makkelijk overzetten naar een betalend Premium account.

Beschikbaar in App Store en Google Play

Geen probleem! Ben je helemaal overtuigd, ga dan voor Memoreaz Premium en maak gebruik van alle functies. Wees gerust niets gaat verloren, al je bestanden worden automatisch overgezet van Light naar Premium.

  • Ontwikkelingskosten: Het bouwen en onderhouden van een hoogwaardige applicatie vereist aanzienlijke tijd en middelen van ontwikkelaars, ontwerpers, testers en andere professionals.
  • Ondersteuning en onderhoud: Door een betaald model aan te nemen, kan Memoreaz continue updates, foutoplossingen en technische ondersteuning bieden om de applicatie optimaal te laten functioneren.
  • Privacy en gegevensbescherming: Memoreaz verkoopt uw gegevens niet. In plaats daarvan vertrouwen ze op de inkomsten van de betalende gebruikers om de kosten te dekken, wat zorgt voor een veiligere en vertrouwelijkere ervaring.
  • Geen advertenties: Een betaald model betekent dat er geen noodzaak is om advertenties te tonen, wat een schonere en aangenamere gebruikerservaring oplevert.

Penetratietesten, ook wel “pen testen” genoemd, kunnen helpen met de beveiliging van een applicatie (app) door te zoeken naar kwetsbaarheden, of zwakke plekken, die hackers kunnen misbruiken. Voor de iets oudere generatie, kun je een pen test vergelijken met het testen van de veiligheid van je huis.

Stel je voor dat je wilt controleren hoe veilig je huis is tegen inbrekers. Je huurt iemand in die probeert in te breken, maar dan wel op een veilige manier en met jouw toestemming. Deze persoon zoekt naar manieren waarop iemand binnen zou kunnen komen, zoals een slecht vergrendeld raam of een zwakke voordeur. Aan het einde van de test krijg je een rapport waarin staat wat de zwakke punten zijn en hoe je ze kunt verbeteren, bijvoorbeeld door een sterkere deur te installeren of betere sloten te plaatsen.

Bij een pen test voor een app werkt het ongeveer hetzelfde, maar dan gaat het om digitale zwakke plekken. De beveiligingsexpert probeert bijvoorbeeld in te loggen zonder wachtwoord of toegang te krijgen tot gevoelige informatie die goed beschermd zou moeten zijn. Als er iets gevonden wordt, krijg je advies over hoe je de beveiliging kunt verbeteren.

Samengevat helpt een pen test om ervoor te zorgen dat een app beter beschermd is tegen hackers en andere digitale bedreigingen, zodat gebruikers veiliger zijn en gegevens niet zomaar op straat komen te liggen.

Hoe activeer ik een prepaidkaart?

Als je de applicatie nog niet hebt:

    -Scan QR-code

    -Play of Appstore/ app downloaden

    – Account aanmaken

    – Stappen in de app volgen

    – Kaartje terug scannen + activeren

Als je applicatie al hebt:

    -Scan QR-code

    -Opent automatisch de app

    -pincode ingeven + activeren

Code van je eigenkaart ingeven, deze staat onder de QR-code.

Is deze niet meer leesbaar:

    1.QR-code scannen.

    2.Automatisch kom je nu op de bereavement-memoreaz pagina.

    3.In vakje unieke code vind je de code terug.

Bij het inloggen maakt u gebruik van de e-mail en het wachtwoord dat u hebt ingevoerd tijdens het registratieproces. Vanaf u bent ingelogd op Memoreaz, zal u een pincode kunnen kiezen om de app op u gsm-toestel te beveiligen.

Een nieuw paswoord kan aangevraagd worden op de login pagina in de app zelf. Deze zal dan een email sturen met de instructies om u wachtwoord te resetten.

Bestanden, contactgegevens en andere informatie worden lokaal geëncrypteerd met het XChaCha20-Poly1305 algoritme. Omdat de encryptie lokaal gebeurt, zal er nooit een ongeëncrypteerd (onbeveiligd) bestand worden opgeladen. Ook wordt alle communicatie naar de Memoreaz server verstuurd over het https-protocol. Alle data is dus zowel ‘in transit’ als ‘at rest’ geëncrypteerd.

Hoe een gratis plan upgraden?
Hoe een gratis plan upgraden?

Email

Je kan ons steeds bereiken via mail op

info@memoreaz.com

Adres

Essensteenweg 12
2950 Kapellen
België

download de app!!